Books for Keeps

Zelda: Twilight Princess

Posted by SkyWize den september 17, 2009

Jeg har blitt hekta på Zelda : Twilight Princess til Wii. Opp igjennom årene har jeg spilt endel Zelda-spill, men Twilight Princess er absolutt et av de bedre (kun slått av Ocarina of Time til N64).

Samme hvor mye jeg elsker Zelda, så har jeg allikevel et noe ambivalent forhold til det å faktisk spille spillene. Jeg velger å skylde på Link. 🙂 Hver gang jeg starter på et Zelda-spill så er alt bare fryd og gammen, Link løper rundt og skaffer rupees, skjold og sverd, men så møter han den virkelige verden…

Dere skulle bare visst hvilke skumle og ekle skapninger som eksisterer der ute, kravlende edderkopper, zombier som suger livet ut av deg, kjøttetende planter… Pulsen min stiger etterhvert som Links liv ebber ut. Til slutt skjer det uunngåelige: På tv-skjermen faller Link om med et smerteskrik, og jeg legger fra meg spillkontrollen med skjelvende underleppe og blanke øyne. Etter en slik episode så tar det ofte en uke før jeg manner meg opp til å starte spillet igjen, og våger meg ut i Hyrule.

Min fascinasjon for Link fører ikke bare til triste øyeblikk, men også til gledesutbrudd. For et par uker siden kunne jeg observeres vilt begeistret foran tv-en: Link ble plutselig forvandlet til en ulv! En varulv…Bedre vri på spillet skal man lete lenge etter!

Er jeg en smule sprø? Høyst sannsynlig…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: