Books for Keeps

«You are my life, Bella»

Posted by SkyWize den desember 15, 2008

Nå har jeg og min kjære sett Twilight-filmen. Jeg er litt skuffet – og han er litt lettet. Jeg synes de hadde fjernet alt for mange av de romantiske scenene, spesielt savnet jeg scenen der klassen skal teste blodtyper og Bella blir syk. 😦

Samboeren var bare lettet for at det var såpass mye action som det var. Jeg hadde forklart på forhånd at dette var en romantisk film og at han fikk se å oppføre seg pent. Jeg hadde forestilt meg en kinosal full av fnisende tenåringsjenter, men det var endel andre menn i kinosalen også; noen fedre og et par-tre andre tøffelhelter. 😉

Litt morsomt at Stephenie Meyer selv dukket opp i filmen. Og jeg likte den siste scenen i filmen veldg godt. Bella og Edward på skoleball, det MÅ jo bare bli bra!

Reklamer

9 kommentar to “«You are my life, Bella»”

 1. gurojoh said

  Syns du Robert Pattinson innfrir som Edward? 🙂

  • SkyWize said

   Ikke i starten, men jeg ble vant til ham etterhvert! Hver gang jeg leser bøkene nå, så kommer jeg til å se for meg Pattinson. 😉 Jeg synes de fleste skuespillerne var greie, Alice var ikke helt som jeg hadde tenkt meg, men Carlisle var faktisk den verste! Han skal jo være så utrolig vakker, men han som spiller ham ser bare slesk og blek ut… Uææh.

 2. HPL said

  Regner med at du har fått med deg denne?

 3. SkyWize said

  Vel, filmen var vel ærlig talt ikke så mye å rope hurra for… 😉 Jeg krysser fingrene for «New Moon», kanskje en mannlig regissør og et langt høyere budsjett kan gjøre en viss forskjell.

 4. Silje said

  Jeg leste at kjendisene nå trygler om å få være en del av Twilight-filmene. Dakota Fanning skal kanskje spille Jane, og fortsatt går ryktene om hun fra High School Musical som Leah Clearwater. Jeg synes at Robert Pattinson var en ganske bra Edward. Det skal jo litt til å leve opp til beskrivelsene av han. Alle fjortisjentene i salen sukket og gispet da han kom inn i kantinen for første gang i filmen ihvertfall:-) Jeg er foreløpig ganske fornøyd med Jasper, men vi får jo se når han får litt mer å spille på.

  • SkyWize said

   Jeg syntes de fleste skuespillerne var greie, men jeg har litt problemer med Jacob. Han så ung og veldig lite kjekk ut. Han har riktignok ikke noen stor rolle før i neste film, kanskje han har blitt en skikkelig kjekkas til da? 😉 Dette med at Vanessa Hudgens skal spille Leah Clearwater er nok bare tull. Jeg leste et sted at Leah ikke engang skal være med i «New Moon», så vi må nok vente til «Eclipse» kommer på film for å se hvem som skal spille henne.

 5. Silje said

  Hehe, ja vi får håpe han har blitt det. Jeg lurer på hva du syntes om New Moon. Synes du den var like bra som de andre tre bøkene? Både jeg og min søster ble litt lei av Bella spesielt i den, og jeg har hørt et par andre som har lånt den si at de synes den var litt treig. Jeg trengte en liten pause før jeg leste neste, men nå gleder jeg meg veldig til å lese den siste så snart jeg får kjøpt den:-) Jeg merket at jeg helst ville dra det litt ut da jeg leste og vente litt med å lese siste, men det spørs om det går. Det er som du skrev et sted litt trist når man er ferdig for man får aldri den opplevelsen igjen.

  P.S. Beklager hvis jeg roter det til med å kommentere bøkene på et innlegg om filmen.

  • SkyWize said

   Jeg liker «New Moon», men jeg gruer meg alltid til å lese den igjen, fordi den er så trist. Jeg kastet meg over «Eclipse» samme dag, husker jeg, for å være sikker på at det gikk bra med Bella og Edward. Må si jeg var litt ør i hodet etter å ha lest de to bøkene på én dag!

   Jeg ble aldri lei av Bella, men jeg ble lei av å vente på at Edward skulle dukke opp i historien igjen. Jeg var også litt sint for at den nydelige kjærlighetshistorien ble til noe helt annet. Jake har jeg bare forakt til overs for (ikke som person, men som erstatning for Edward), og jeg forstår ikke hvordan Bella kunne finne på å falle for ham også, når hun allerede «har» Edward. Hehe, snakk om å leve seg inn i intrigen! 🙂

   Favorittboken min i serien er og blir «Twilight», med «Eclipse» på en god andreplass. Jeg skal ikke si så mye om «Breaking Dawn» siden du ikke har lest den ennå… 😉

 6. Silje said

  Ja, det var den delen når han var borte hvor jeg ble litt lei. Det var trist en stund, men så ble det litt mye syting. Jeg må innrømme at jeg heiet på Jacob en stund, men i Eclipse så gikk jeg tilbake til Edward:-) Jeg likte veldig godt at vi fikk litt mer innblikk i flere av personene, deriblant Edward, og fikk se litt andre sider av han. Jeg er enig i at Twilight er den beste, så langt, siden jeg ikke har lest den siste. Da var jeg helt sugd inn i historien, og følte meg forelsket jeg og:-) Jeg tror det kan bli spennende å lese den fra Edward sin synsvinkel, men det tar vel sin tid før den kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: